Ingredients:
- 5 ous de mida XL
- 750 ml de llet sencera
- 10 cullerades de sucre
- caramel líquid o 3 cullerades de sucre i unes gotes d'aigua
Preparació:
1. Fem el caramel: posem les 3 cullerades de sucre i les gotes d'aigua en una paella, i ho remenem. El caramel ha de quedar de color fosc, però sense que es cremi, ja que amargaria.
2. Aboquem el caramel en un motlle de flam o en flameres individuals. Hem de procurar cobrir-ne tota la base.
3. En un bol, batem els ous, el sucre i la llet, i ho aboquem a la flamera, que introduïm al forn a 200º al bany maria durant una mitja hora. Sabrem que està si el punxem amb un escuradents o un ganivet i surt net.
4. Traiem el flam i el deixem refredar a temperatura ambient. Quan estigui fred, el posem a la nevera fins a l'endemà, sense treure'l del motlle.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada