Ingredients (2 persones):
- 10 pebrots del piquillo
- per al farcit de carn: sobres de carn a la brasa (botifarra, broquetes, botifarró...)
- per al farcit de marisc: palets de cranc, gambetes pelades i maionesa
- per al farcit de tonyina: tonyina en llauna, formatge Philadelphia, orenga
Preparació:
1. Rentem els pebrots i els netegem bé de llavors.
2. Preparem el farcit de carn: triturem la carn amb el robot del minipímer. Perquè quedi més melós podem afegir-hi una mica de beixamel o de patè. Podem salsar-los amb una mica de beixamel.
3. Preparem el farcit de marisc: aixafem els palets de cranc amb una forquilla i tallem les gametes ben petites. Hi afegim maionesa i ho remenem fins que quedi una pasta homogènia.
4. Preparem el farcit de tonyina: triturem la tonyina amb el robot del minipímer amb una cullerada de Philadelphia i orenga al gust.
4. Farcim els pebrots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada