Pàgines

divendres, 17 de maig del 2013

Ous al plat

Aquest és un plat que feia el meu pare quan era petita. I de tant en tant el faig.

 
 
Ingredients (2 persones):
- 4 ous
- 1 paquet de frankfurts
- 200 g de xampinyons naturals o una llauna de xampinyons laminats
- 4 llesques de pernil dolç
- mitja llauna de 400 g de tomàquet triturat
- xoriço, pèsols, bacó (opcional)
- mantega
- sal
 
Preparació:
1. Posem una base de tomàquet triturat a cada cassoleta. Hi afegim els xampinyons saltats, el pernil dolçs i els frankfurts (també hi podem afegir pèsols bullits, rodelles de xoriço o llesques de bacó).
2. Salpebrem al gust i posem els ous al damunt.
3. Tallem petits trossos de mantega i els posem pel damunt.
4. Posem les cassoletes al forn, a uns 180º durant uns 20 minuts (depèn de si els ous ens agraden més o menys cuits). Si els deixem al forn una estona abans de servir-los, es millor que apaguem el forn una estona abans, ja que si no, ens quedaran massa secs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada