Ingredients (per a 2 persones):
- 8 cuixes de pollastre
- 100 g de pernil salat (jo he barrejat pernil a daus i a llesques)
- 1 ceba grossa
- 3 grans d'all
- 1/4 l de vi negre
- 1 cullerada de farina
- aigua
- sal i oli
Preparació:
1. Passem els alls i la ceba per la picadora, sense afinar-los massa, que ens quedin trossets, i els enrossim en una cassola amb oli.
2. Passem el pernil per la picadora, i procurem que ens quedin uns trossets no massa petits. Quan la ceba comenci a canviar de color, hi incorporem el pernil. (Jo ho he fet així perquè la salsa no quedi massa salada.)
3. Quan la ceba ja sigui rosseta, hi afegim les cuixes de pollastre, prèviament salades, i les anem girant, que ens quedin daurades per fora.
4. Tot seguit, hi posem la cullerada de farina, ho remenem bé i hi aboquem el vi.
5. Un cop ha reduït el vi, hi afegim aigua suficient per tal que cobreixi la carn i ho deixem fer xup-xup una mitja horeta, fins que el pollastre sigui ben cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada