Pàgines

dilluns, 27 de maig del 2013

Pastís de puré de patata ràpid

De vegades anem de bòlit i tenim poc temps per a cuinar. Aquesta és un recepta bastant rapideta. Amb més temps, es pot fer el puré natural.


Ingredients (2 racions):
- 1 sobre de puré de patates
- 300 ml d'aigua
- 200 ml de llet
- mantega
- 1 ou
- 2 llaunes de tonyina
- 10-15 olives sense pinyol
- 1 llauna de pebrot escalivat (pimiento morrón)
- orenga
- sal
- maionesa
- tomàquet fregit

Preparació (2 racions):
1. Posem un ou en un pot al foc. Quan l'aigua bulli, l'hi deixem uns 8-10 minuts. El retirem, el deixem en aigua freda, el pelem i el reservem.
2. Preparem el farcit: tallem les olives i el pebrot a dauets ben petits; escorrem la tonyina i la barregem amb les olives, el pebrot, orenga al gust i tomàquet fregit. La quantitat de tomàquet dependrà de com ens agradi. Jo n'afegeixo la justa perquè lligui bé la resta d'ingredients del farcit, sense que es mengi el gust de la resta del farcit.
3. Preparem el puré segons les instruccions del paquet: posem l'aigua i la llet en un cassó al foc amb un xic de sal. Quan bullin, apartem el cassó del foc, hi anem incorporant a poc a poc el sobre de puré i una cullerada de mantega. Si ens queda massa espès, hi podem afegir una mica més d'aigua o de llet i remenar-ho bé.
4. Posem una capa de puré en un parell de bols, al damunt i posem una capa de farcit, una altra de puré, una altra de farcit i, finalment, una altra de puré. Ho cobrim amb maionesa i ho decorem amb tires de pebrot i rodelles d'oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada