Ingredients (per a 2 persones):
- 6 talls de llom o un pit de pollastre desossat
- 1 cullerada de mel
- 3 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de curri
- 1 cullerada de quètxup
- mig pebrot vermell
- mig pebrot verd
- 2 grans d'all
- 2 o 3 pebrotets de caiena
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 125-150 g de fideus "noodles"
Preparació:
1. En un bol, barregem la mel, la salsa de soja, una cullerada de curri i el quètxup. Tallem el llom o el pollastre a tires, l'afegim al bol amb l'adob que hem preparat i ho deixem macerar uns 10-15 minuts.
2. Posem un cassó amb aigua al foc. Quan bulli, hi tirem els fideus, que deixem 3 minuts. Passat aquest temps, els escorrem, els passem per aigua freda i els reservem.
3. Tallem el pebrot verd i el pebrot vermell a daus; els alls, ben petits, i els pebrotets de caiena, a rodelletes, sense les llavors.
4. Posem el wok al foc i hi aboquem l'oli. Quan estigui calent, hi afegim el pebrot tallat, que el tindrem 1 minut, remenant. Hi afegim la carn, l'all i el pebrot de caiena i ho deixem dos o tres minuts (fins que la carn estigui força feta, però no del tot, perquè no quedi seca). Tot seguit hi afegim l'altra cullerada de curri i, finalment, els fideus. Ho barregem bé i ho retirem del foc.
(Del wok, a taula!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada