dimarts, 23 d’abril del 2013
Aletes de pollastre picants al forn
Ingredients (2 persones):
- 8 aletes de pollastre tallades per la meitat i sense punta
- vi blanc o rosat (aquest cop he fet servir un cul de Lambrusco que tenia obert)
- espècies al gust: pebre negre, pebre vermell picant, herbes de provença, curri, mix barbacoa (del Mercadona)
- sal
Preparació:
1. Posem les aletes en una safata o una carmanyola, les salem, les especiem al gust i hi aboquem un bon raig de vi.
2. Deixem les aletes, ben tapades, 24 h a la nevera.
3. Preescalfem el forn a 180º. Aboquem les aletes i el suc de maceració en una safata per a forn.
4. Les deixem coure uns 45 minuts a 170-180º. A mitja cocció els donem la volta i al llarg de la cocció les anem ruixant amb el suc. Si veiem que se'ns consumeix molt ràpid, hi podem afegir una mica més de vi o brou de carn.
5. Les servim acompanyades d'unes patates fregides (evidentment naturals, res d'envasades ni congelades) i, per compensar, una amanida.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada