Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full (pot ser fresca o congelada)
- 1 paquet de bacó
- 100 g de pernil dolç o gall dindi
- formatge ratllat que es fongui
- 1 bric de crema de llet
- sal, pebre negre i nou moscada
- mantega
Preparació:
1. Untem amb mantega una safata que pugui anar al forn i la cobrim amb la làmina de pasta de full. Preescalfem el forn a 180º.
2. Tallem a talls petits el bacó i el pernil dolç, i els escampem pel damunt de la pasta de full.
3. Batem els ous i hi afegim el bric de crema de llet, un xic de sal, pebre negre i nou moscada. Ho barregem bé i ho aboquem damunt la pasta de full, el pernil i el bacó.
4. Espolvorem per sobre amb formatge ratllat al gust i posem la safata al forn, a 180º, uns 40 minuts. (Dependrà de la mida de la safata: si és grossa, la quiche quedarà més baixa i, per tant, es farà abans; si és una safata més petita, la quiche serà més alta i, per tant, trigarà més a coure. Podem comprovar si està punxant-la amb un escuradents i si surt net és que ja està.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada