Pàgines

dimarts, 16 d’abril del 2013

Amanida de cuscús

Ja fa temps que tenia per casa un paquet de cuscús que en algun moment vaig tenir el caprici de comprar i que no havia sabut mai com fer. Veient que se li estava acostant la data de caducitat he pensat que això no podia ser i m'he decidit a fer-ne. Però com? Doncs amb una recepta senzillíssima del blog Viaje al centro de la cocina.

Ingredients (per a 2 persones):
- 1 tassa de cuscús
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba petita
- 1 tomàquet
- 12 olives
- el suc de 2 llimones
- 1/4 de got d'oli
- 1 branquilló de menta
- sal i pebre

Preparació:
1. Posem el cuscús en un bol una mica gros i hi afegim les verdures, que tallem a daus d'1 cm aproximadament.
2. Tallem la menta ben petita i la hi incorporem.
3. Hi afegim el suc de llimona, l'oli, la sal i el pebre i ho barregem bé.
4. Ho tapem bé i ho deixem com a mínim 2 h a la nevera perquè els sucs de les verdures, la menta i la llimona facin la seva feina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada