Pàgines

dijous, 18 d’abril del 2013

Limoncello

Tal com vaig dir en l'entrada de la llimonada, si el limoncello em sortia bo, en penjaria la recepta. Doncs aquí va!

Ingredients (per a 2 L):
- 8 llimones
- 1 ampolla d'anís
- 1 L d'aigua
- 600 g de sucre

Preparació:
1. Rentem molt bé les llimones i en traiem la pela (només la part groga).
2. Agafem un pot ben gros i hi posem les peles de llimona. Hi afegim l'ampolla d'anís i ho tanquem bé.
3. Deixem el pot 11 dies en un lloc ombrívol.
4. El dia 11 preparem un almívar amb l'aigua i el sucre. Ha de quedar una aigua una mica més densa. El deixem refredar uns 30-40 minuts.
5. Traiem les peles de llimona del pot que hem tingut guardat aquests dies i hi afegim l'almívar. Ho deixem un parell o tres de dies guardat.
6. Colem el limoncello, el posem en ampolles ben boniques i... a la nevera!

Gràcies, Gemma, per la recepta!




Ideal per acompanyar un pastís ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada