Tal com vaig dir en l'entrada de la llimonada, si el limoncello em sortia bo, en penjaria la recepta. Doncs aquí va!
Ingredients (per a 2 L):
- 8 llimones
- 1 ampolla d'anís
- 1 L d'aigua
- 600 g de sucre
Preparació:
1. Rentem molt bé les llimones i en traiem la pela (només la part groga).
2. Agafem un pot ben gros i hi posem les peles de llimona. Hi afegim l'ampolla d'anís i ho tanquem bé.
3. Deixem el pot 11 dies en un lloc ombrívol.
4. El dia 11 preparem un almívar amb l'aigua i el sucre. Ha de quedar una aigua una mica més densa. El deixem refredar uns 30-40 minuts.
5. Traiem les peles de llimona del pot que hem tingut guardat aquests dies i hi afegim l'almívar. Ho deixem un parell o tres de dies guardat.
6. Colem el limoncello, el posem en ampolles ben boniques i... a la nevera!
Gràcies, Gemma, per la recepta!
Ideal per acompanyar un pastís ;-)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada