Normalment faig els ous farcits de tonyina i maionesa, però intentant fer-los més lleugers, vaig buscar una recepta. I en vaig trobar una al blog Viaje al centro de la cocina. Com sempre, l'he personalitzat segons el que ens agrada i el que tenia a casa.
Ingredients (6 porcions):
- 3 ous
- 2 barretes de surimi
- 1 llauna o llauna i mitja de tonyina
- cogombrets en vinagre
Preparació:
1. Bullim els ous i els deixem refredar.
2. Partim els ous per la meitat i els traiem el rovell.
3. Aixafem tots els rovells excepte dos, que ens serviran per decorar.
4. Hi afegim el surimi i els cogombrets tallat a rodelles, i la tonyina, i ho seguim aixafant fins que quedi una pasta.
5. Farcim els ous amb la barreja i els decorem amb els rovells que teníem reservats ratllats. Si volem, podem acompanyar-los d'una cullerada de maiones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada