Menjar a casa no vol dir menjar avorrit ni menjar només dieta mediterrània. Aquesta és una recepta boníssima de cuina oriental ben fàcil.
Ingredients (2 persones)
- 400 g de pit de pollastre (jo en vaig fer servir dos)
Per a marinar:
- 2 cullerades soperes de salsa de soja
- sal i pebre al gust
Per a l'arrebossat:
- 2 ous
- 60 g de Maicena
- 1 culleradeta de llevat (Royal o la marca que fem servir)
- oli d'oliva
Per a la salsa:
- 80 g de sucre
- 250 g de brou de pollastre o mitja pastilla de broy dissolta en aigua
- 30 g de Maicena
- 85 g de suc de llimona
- sal
- oli d'oliva
Preparació:
1. Tallem els pits de pollastre en tires, les salpebrem i les deixem macerar a la nevera en la salsa de soja almenys mitja hora.
2. Un cop passada la mitja hora o més, preparem l'arrebossat: barregem els ingredients de l'arrebossat a la Thermomix i programem 5 seg. / vel. 5. Ho aboquem en un plat i hi afegim els pits de pollastre per arrebossar-los.
3. Fregim les tires de pit de pollastre en oli abundant i les reservem en un plat amb paper absorvent per eliminar l'excés d'oli.
4. Rentem el got i hi afegim els ingredients de la salsa. Ho programem 10 seg. / vel. 4.
5. Posem una paella o una cassola al foc amb dues cullerades d'oli (jo vaig fer servir oli de fregir el pollastre) i hi afegim el contingut del got. Ho removem constantment, ja que la Maicena farà espessir la salsa ben ràpid. Si la salsa espessa massa, hi podem afegir un xic d'aigua.
6. Finalment, quan comenci a espessir, hi afegim el pollastre i ho coem un minut o dos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada