Pàgines

dimarts, 8 de juliol del 2014

Pollastre al forn amb poma

Ingredients (2 persones):
- 2 quarts de pollastre de la part del darrere
- 2 pomes (o 1 poma i 1 patata)
- herbes de provença
- sal
- oli
- conyac o vi blanc


Preparació:
1. Preescalfem el forn a 180 º. Salem el pollastre i l'empolsem amb herbes de provença. El posem en una safata de forn amb un raig d'oli.
2. Posem el pollastre al forn i el coem fins que comenci a agafar color.
3. Mentrestant pelem les pomes (o la poma i la patata) i en traiem el cor. Les tallem a quarts i aquests per la meitat, de manera que ens quedin vuit trossos de cada poma.
4. Aboquem un raig de vi blanc o conyac sobre el pollastre i hi tirem pel damunt els trossos de poma. Ho deixem coure al forn una bona estona, fins que veiem que el pollastre és cuit i la poma sigui tova. Si hem demanat a la carnisseria que ens tallin el pollastre per fer a la brasa, el tindrem en uns 20-30 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada