Si ens ve de gust menjar una mica de marisc i mol·luscs, no cal que hi dediquem gaire estona. L'avantatge d'aquesta recepta, a més, és que és molt senzilla i ràpida, i que podem deixar les cloïsses gairebé fetes i només donar-los un cop de foc a l'hora de servir.
Ingredients:
- 500 g de cloïsses
- mitja llimona
- pebre negre
- sal
Preparació:
1. Si podem, deixem les cloïsses en un bol amb aigua amb sal i gel durant mitja hora per tal que deixin anar la sorra. Les escorrem bé.
2. Posem una paella al foc i hi afegim un raig d'oli.
3. Hi incorporem les cloïsses, la mitja llimona tallada en quatre trossos i un xic de pebre negre.
4. Ho coem a foc fort fins que s'obren totes les cloïsses. Parem el foc quan tinguin la cocció que més ens agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada