divendres, 8 d’agost del 2014
Amanida del mar
Una amanida senzilla i que podem fer ben ràpid. Les quantitats són al gust del consumidor, depenent de què li agradi més o menys, o de què tingui a casa.
Ingredients (2 persones):
- enciam
- salmó fumat, marinat o salvatge
- bacallà dessalat
- gambetes pelades congelades
- llagostins crus
- tomàquet
- pebrot verd i vermell
- olives
- oli d'oliva
- vinagre
- sal
- mostassa
Preparació:
1. Rentem bé les fulles d'enciam i les deixem escórrer bé.
2. Mentrestant, posem un pot amb molt poca aigua al foc. Quan bulli hi afagim les gambetes pelades i quan torni a bullir l'aigua, les retirem i les escorrem.
3. Posem una paella al foc amb un raig d'oli i hi fregim els llagostins. Els reservem.
4. Preparem la vinagreta: posem un raig de mostassa en un bol, hi afegim un raig d'oli, un raig de vinagre i sal. Ho remenem bé perquè es barregin els ingredients.
5. Tallem l'enciam ben petit i el posem en una safata. Pel damunt hi anem posant la resta d'ingredients tallats petits: tomàquet, pebrot, salmó, bacallà i olives, les gambetes pelades i els llagostins (pelats o amb pela).
6. En el moment de servir hi tirem la vinagreta pel damunt. També podem servir-la sense amanir i que cadascú s'hi posi la salsa que vulgui.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada