Una manera senzilla de fer un pollastre amb salsa de manera força sana. La recepta original està extreta del llibre Cuida tu salud con Thermomix.
Ingredients (2 persones):
- 20 g d'oli d'oliva
- 8 talls de pollastre o 4 quarts de darrere sense pell
- sal
- 1 fulla de llorer
- 1/2 culleradeta de romaní
- 1/2 culleradeta de farigola
- 1/2 culleradeta d'orenga
- 1/2 culleradeta de cúrcuma
- 1/2 cullerada de farina
- 30 g de conyac
- el suc de mitja llimona
- 125 g d'aigua
Preparació:
1. Posem l'oli al got i programem 5 min. / Varoma / vel. 1.
2. Col·loquem la papallona al got i hi afegim el pollastre, la sal, el romaní, la farigola, l'orenga, el llorer i la farina. Ho programem 10 min. / Varoma / gir invertit / vel. cullera.
3. Hi afegim el conyac i ho programam 2 min. / Varoma / gir invertit / vel. cullera.
4. Finalment, hi afageim la cúrcuma, el suc de llimona i l'aigua, i ho programam 20 min. / Varoma / gir invertit / vel 1. 1.
5. Podem servir el pollastre amb un acompanyament lleuger, com verdures a la planxa o al forn, arròs bullit, espàrrecs a la brasa...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada