Ingredients (1 pizza):
- 1 base de pizza fresca
- 1/2 pot de tomàquet fregit petit (a l'Esclat en compro unes llaunes que tenen la mida ideal per fer dues pizzes)
- orenga
- 100-150 g de salami ample
- 1 paquet de mozzarella ratllada
- olives negres
Preparació:
1. Preescalfem el forn a 210º. Mentrestant estenem la base de pizza al damunt d'un motlle per fer pizza, si en tenim; si no, l'estenem damunt una base de silicona o en una safata amb paper de forn.
2. Cobrim la base amb tomàquet fregit i hi empolsem orenga. Hi repartim les rodelles de salami pel damunt.
3. Ho cobrim amb mozzarella al nostre gust. Hi tornem a tirar una mica d'orenga i unes quantes olives.
4. Posem la pizza al forn, només per sota, 4 o 5 minuts. Un cop passada aquesta estona, canviem el forn a dalt i a baix i hi deixem la pizza fins que comenci a agafar un color daurat (uns 10 minuts).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada