Ingredients (per a 2 racions):
- 2 patates grosses
- 300 g de tomàquet triturat de llauna
- 2 alls
- 1 cullerada de pebre vermell dolç (jo el vaig posar picant, i en vaig posar menys)
- pebrot de Cayena i/o tabasco al gust
- pebre negre mòlt
- vinagre de Xerès
- oli d'oliva
Preparació:
1. Posem un rajolí d'oli en una paella i hi afegim els alls tallats ben petits. Quan sentim olor d'all, hi afegim el tomàquet triturat, el pebre vermell, el pebrotet de Cayena i/o el tabasco, el pebre negre mòlt i un raig de vinagre.
2. Ho barregem tot bé i ho deixem a foc suau fins que la salsa tingui una textura consistent.
3. Mentrestant, pelem les patates i les fregim en oli abundant a foc suau-mitjà al principi i alt al final, perquè quedin ben daurades.
4. Retirem les patates i les escorrem bé. Les posem en un plat i hi aboquem la salsa brava pel damunt.
No cal dir que les podem acompanyar d'una bona cervesa ben fresqueta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada