Una bona manera de menjar espinacs, si no ens agraden gaire, és menjar-los en truita.
Ingredients (2 persones):- 1 bossa d'espinacs del Mercadona (no és per fer publicitat, però no sé la quantitat que n'hi ha)
- 3 barretes de surimi grosses (com les de La Sirena) o 6 de petites
- 3 ous
- 1 raig d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
1. Si no tenim les barretes de surimi descongelades, les descongelem al microones o en un cassó amb molt poca aigua. No cal que les descongelem del tot, les acabarem de descongelar al foc.
2. Posem una paella al foc amb un rajolí d'oli i hi afegim els espinacs. Els deixem coure a foc mitjà-alt fins que consumeixin l'aigua que deixin anar.
3. Tallem les barretes de surimi a rodelles d'uns 3-4 mm (jo les tallo de biaix perquè m'agrada més). Les barregem amb els espinacs, al foc.
4. Batem, en un plat fondo, els ous amb una mica de sal i hi afegim els espinacs i les barretes de surimi. Ho barregem bé i comprovem que no ens falta ni ens sobra ou.
5. Aboquem la barreja a la paella que tenim, ben calenta i amb un xic d'oli, i abaixem el foc. Ho deixem coure per una banda i després per l'altra, fins que la truita estigui al nostre gust de cocció. La podem acompanyar d'una amanida i/o unes llesques de pa amb tomàquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada