Pàgines

divendres, 9 d’agost del 2013

Súper americà d'hamburguesa

De tant en tant no fa mal menjar una mica de menjar ràpid, però si el fem nosaltres, ens assegurem de què mengem.
Aquí ve una recepta d'un súper americà! Evidentment, amb un sol entrepà ja sopem.
Ingredients (2 persones):
- 2 hamburgueses
- 2 ous
- 2 frankfurts
- 4 llesques de bacó
- 2 llesques de formatge
- 1 tomàquet verd mitjà
- 4 fulles d'enciam
- 6 llesques de pa de motlle
- maionesa, quètxup i mostassa
- oli de gira-sol o d'oliva

Preparació:
1. Agafem dues llesques de pa de motlle i en posem una a cada plat. Les cobrim de maionesa, enciam tallat a juliana i rodelles de tomàquet.
2. Mentrestant, coem les hamburgueses a la planxa. Quan gairebé estiguin, els posem una llesca de formatge al damunt i posem a coure els frankfurts tallats per la meitat del llarg i les llesques de bacó.
3. Posem l'hamburguesa amb formatge al damunt de les rodelles de tomàquet i hi tirem quètxup i mostassa al nostre gust. Ho cobrim amb una llesca de pa.
4. Fem els ous ferrats al nostre gust (a mi m'agrada que no estiguin massa cuits, ja que així es barregen amb la resta d'ingredients). Si volem, hi tirem un xic de sal al damunt.
5. Posem el frankfurt, el bacó i l'ou a sobre del pa. Ho cobrim, si volem, amb quètxup i mostassa, i ho acabem amb les llesques de pa que queden. Si volem, en el moment de servir ho podem acompanyar de quatre patates xips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada