Pàgines

dilluns, 19 d’agost del 2013

Calamars a la romana

Tant si volem fer calamars per menjar-los acompanyats d'una amanida, per a un aperitiu o per fer un "bocata de calamares", si els fem nosaltres, sempre ens quedaran més bons:

 
Ingredients (1 tapa):
- 300 g d'anella de calamar fresca
- 1 ou XL
- farina
- sal
- 1 cullerada de llevat
- llimona (per decorar o per tirar pel damunt de calamar)
- oli de gira-sol
 
Preparació:
1. Salem lleugerament les anelles de calamar. Posem farina en un plat i preparem un altre plat amb paper absorvent.
2. Batem l'ou i hi afegim el llevat. Ho remenem i tornem a batre bé perquè no quedin grumolls. Posem una paella amb oli al foc.
3. Pasem les anelles per la farina i per l'ou, i les posem a la paella. És millor que les anem tirant a poc a poc perquè no se'ns enganxin entre si.
4. Coem les anelles a foc mitjà-alt fins que comencin a agafar color. Les retirem i les deixem damunt el paper absorvent per eliminar l'excés d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada