Pàgines

dimecres, 14 d’agost del 2013

Gaspatxo de meló

Seguint amb les receptes de gaspatxo, aquesta és una altra versió. És un plat ideal per fer amb productes que solem tenir a la nevera a l'estiu quan fem sopars una mica pesats, com barbacoes.

Ingredients (4 gots):
- 1/2 meló de pell de gripau
- 1 tomàquet de ramell sense pell (jo en vaig fer servir mig perquè els que tenia a la nevera eren molt grossos)
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 ceba petita
- oli, sal i vinagre al gust
- aigua (optatiu)

Preparació:
1. Traiem les llavors del meló i el tallem a daus. Pelem la ceba i el tomàquet. Rentem el pebrot.
2. Posem tots els ingredients en un bol i els triturem amb el minipímer. Hi afagim oli, sal i vinagre al nostre gust i ho tornem a batre.
3. Deixem el gaspatxo a la nevera fins al moment de servir-lo.

Idees:
Si fem un aperitiu, podem servir aquest gaspatxo en gotets petits. És una bona manera que tothom el tasti i a qui li agradi repeteixi.
El podem decorar amb uns cruixents de pernil, un trosset de pell de meló, un trianglet de llima, un rajolí d'oli...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada