Seguint amb les receptes de gaspatxo, aquesta és una altra versió. És un plat ideal per fer amb productes que solem tenir a la nevera a l'estiu quan fem sopars una mica pesats, com barbacoes.
Ingredients (4 gots):
- 1/2 meló de pell de gripau
- 1 tomàquet de ramell sense pell (jo en vaig fer servir mig perquè els que tenia a la nevera eren molt grossos)
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 ceba petita
- oli, sal i vinagre al gust
- aigua (optatiu)
Preparació:
1. Traiem les llavors del meló i el tallem a daus. Pelem la ceba i el tomàquet. Rentem el pebrot.
2. Posem tots els ingredients en un bol i els triturem amb el minipímer. Hi afagim oli, sal i vinagre al nostre gust i ho tornem a batre.
3. Deixem el gaspatxo a la nevera fins al moment de servir-lo.
Idees:
Si fem un aperitiu, podem servir aquest gaspatxo en gotets petits. És una bona manera que tothom el tasti i a qui li agradi repeteixi.
El podem decorar amb uns cruixents de pernil, un trosset de pell de meló, un trianglet de llima, un rajolí d'oli...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada