La recepta original és del blog El Jardín de Mis Recetas.
Ingredients (2 persones):
- 4 pebrots italians tan rectes com sigui possible
- 4 o 5 patates mitjanes
- 4 ous mida L
- oli de gira-sol o d'oliva
- sal
Preparació:
1. Tallem la cua dels pebrots, els traiem les llavors i els rentem bé. Els reservem en un plat i reservem també les cues.
2. Tallem les patates a dauets, com per fer una truita de patates, i els fregim en una paella amb oli a foc mitjà fins que quedin tovetes.
3. Batem els ous en un bol i hi afegim les patates cuites i ben escorregudes. Ho barregem bé i mentrestant aixefem la barreja amb una forquilla.
4. Omplim els pebrots amb la barreja, amb ajuda d'una cullereta. Quan estiguin farcits, els tapem amb les cues de pebrot, que ens faran de tap i evitaran que surti la barreja.
5. Posem els pebrots en una paella amb un xic d'oli i els fregim a foc mitjà, per tal que es cogui el pebrot i qualli el farcit. Els traiem del foc i els reservem en paper absorvent.
6. Quan els pebrots estiguin un xic tebis, els tallem a rodelles. Els podem posar al damunt d'unes llesques de pa, com un "montadito" i si volem els podem decorar amb el que més ens agradi: rodelles d'olives, tires de pebrot, bitxo...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada