Pàgines

divendres, 27 de setembre del 2013

Bombons de coco i xocolata blanca

Aprofitant la xocolata blanca del pastís de 3 xocolates vaig fer uns petit fours per a l'hora del cafè: bombons de coco i xocolata blanca (van ser un èxit).


Ingredients (unes 20 unitats):
- 50 g de iogurt grec
- 100 g de xocolata de cobertura blanca
- 6 g de mel
- 12 g de coco ratllat
- coco ratllat o llet en pols (per arrebossar els bombons)

Preparació:
1. Barregem el iogurt, la mel i el coco ratllat en un recipient.
2. Fonem la xocolata blanca al microones (compte que no se'ns cremi!) i l'afegim a la barreja anterior.
3. Escampem la barreja en una safata, la tapem i la posem al congelador.
4. Quan estigui una mica sòlida, en fem boletes petites (de la mida d'una avellana) i les arrebossem amb coco o llet en pols.
5. Posem les boletes en unes càpsules petites i les servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada