Ingredients (2 persones):
- 200-250 g d'espaguetis
- 1 grapat de panses
- 1 grapat de nous
- 6 llesques de gall dindi o pernil dolç
- 4 fulles d'alfàbrega
- 50 ml d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
1. Posem una olla amb aigua a bullir. Quan arrenqui el bull hi aboquem un polsim de sal i els espaguetis.
2. Mentrestant, tallem les nous i el gall dindi a trossets petits.
3. Rentem l'alfàbrega i la posem en un pot. Hi afegim l'oli i ho batem amb la batedora o minipímer. Ho batem al nostre gust (depèn de si ens agrada que hi hagi més trossets d'alfàbrega o que sigui una emulsió).
4. Quan els espaguetis siguin cuits, els escorrem i els posem en un plat. Hi tirem les panses, les nous i el gall dindi i ho salsem amb l'oli d'alfàbrega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada