Pàgines

dijous, 28 de març del 2013

Lluç amb salsa d'escopinyes



Ingredients (per a 2 persones):
- 4 rodelles de lluç (o rap, o congre...)
- 6 espàrrecs verds
- 1 ceba petita
- 1 llauna d'escopinyes
- vi blanc
- farina
- 1 ou
- oli i sal

Preparació:
1. Posem l'ou en un pot amb aigua i el posem al foc. Quan bulli, el deixem 6-7 minuts. El podem deixar una estona en aigua freda, però l'haurem de pelar i ratllar o tallar ben petit.
2. Tallem la ceba ben petita (o la piquem amb el robot). Posem un raig d'oli en una cassola i hi afegim la ceba. Mentrestant, tallem les puntes dels espàrrecs i les reservem, i tallem la resta dels espàrrecs a rodelles de 0,5 cm aproximadament i les afegim a la ceba. Ho coem a foc lent.
3. Quan la ceba estigui rosseta, hi afegim les escopinyes, amb el suc, i mig gotet de vi blanc. Ho remenem una mica i hi afegim les rodelles de lluç salades i passades per farina.
4. Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts. Si cal, ho rectifiquem de sal o hi afegim vi blanc.
5. Ja podem muntar el plat: posem dues rodelles de peix per a cada comensal, una mica de salsa amb espàrrecs i escopinyes, i hi posem ou ratllat per sobre.

(Aquesta recepta la va fer l'Eva Arguiñano al programa Hoy cocinas tú.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada