Una recepta senzilla, boníssima i diferent per preparar uns musclos al vapor.
Ingredients:
- 1 kg de musclos
- 100 g de ceba
- 1 gra d'all
- 40 g d'oli d'oliva
- 2 bitxos
- 180g de tomàquet natural triturat
- 80 g de vi blanc
Preparació:
1. Posem l'all i la ceba al got de la Thermomix, i els trossegem 4 seg./vel. 5.
2. Abaixem les restes amb l'espàtula i hi afegim l'oli i els bitxos. Ho sofregim 7 min./100º/vel. cullera. Mentrestant, netegem els musclos i els deixem al recipient Varoma.
3. Afegim el tomàquet, el vi i la sal al got. Col·loquem el recipient Varoma a sobre i programem 13 min./Varoma/vel. 1.
4. Retirem el recipient Varoma i en el seu lloc posem el cistellet (així facilitem que la salsa redueixi). Programem 15 min./Varoma/vel. 1.
5. Comprovem si la salsa té la textura que volem. Si encara és massa líquida, la deixem uns minuts més a Varoma/vel. 1.
6. Posem els musclos en una safata i els cobrim amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada