Pàgines

dimarts, 25 de febrer del 2014

Pa de pessic de poma (Thermomix)

Una versió del pa de pessic de taronja. He de dir que va quedar boníssima, però que el segon cop que la vaig fer no em va quedar igual, ni en esponjositat ni en gust.

 





Ingredients:
- 1 poma àcida
- 250 g de sucre
- 3 ous
- 1 iogurt natural
- 250 g de farina
- 1 sobre de llevat
- 1 polsim de sal
- oli o mantega per greixar el motlle

Preparació:
1. Posem el sucre, la poma sense cor tallada en quarts i els ous al got, i programem 3 min./37º/vel. 5.
2. Hi afegim l'oli i el iogurt, i ho barregem 15 seg./vel. 2,5.
3. Hi incorporem la farina, el llevat i la sal, i ho barregem 15 seg./vel. 2,5. Ho acabem de barrejar amb l'espàtula suaument.
4. Greixem un motlle i hi aboquem la barreja (hem de procurar no omplir més de la meitat del motlle, ja que la massa pujarà). Ho enfornem uns 30 minuts a 180º amb el forn amb calor a dalt i a baix.
Sabrem que està fet quan el punxem amb un escuradents o una broqueta i ens surtin nets, sense restes de massa. És important també que durant els 20 primers moments no obrim el forn, ja que si no la massa no pujarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada