Pàgines

dimarts, 18 de febrer del 2014

Remenat de bolets i gambes

Una manera ben senzilla i ràpida de fer un sopar en un plis-plas.




Ingredients (2 persones):
- unes quantes gambetes pelades congelades
- 150 g de bolets barrejats (jo en compro uns de congelats al Mercadona)
- 3 ous mida L
- oli d'oliva
- sal

Preparació:
1. Posem un cassó amb molt poca aigua al foc. Quan arrenqui el bull, hi aboquem les gambes congelades i les hi deixem fins que torni a arrencar el bull. Les retirem, les escorrem i les reservem.
2. Posem una paella al foc amb un rejolí d'oli. Quan sigui calent, però sense que fumegi, hi afegim els bolets. Hem de vigilar de no cremar-nos amb el contrast de l'oli calent i les gambetes congelades.
3. Coem els bolets uns cinc minuts a foc mitjà-alt durant uns cinc minuts. Hi incorporem les gambetes, els tres ous i un polsim de sal.
4. Ho remenem uns segons, per tal que l'ou quatlli. Ho retirem del foc quan sigui cuit al nostre gust.

Idea: podem acompanyar el remenat amb pa torrat o fer unes barquetes de pa amb el remenat al damunt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada