Pàgines

divendres, 21 de febrer del 2014

Crema d'espinacs (Thermomix)

Una manera de menjar espinacs (no gaire light, tot s'ha de dir) és amb aquesta crema ben senzilla de preparar.

Ingredients (2 persones):
- 1 bossa d'espinacs (300-400 g)
- 20 g de mantega
- 500 g de llet
- 2 formatgets tipus Caserío
- sal
- pebre negre
- nou moscada

Preparació:
1. Posem la mantega al got i programem 7 min./100º/vel. 1. Mentrestant, anem afegint els espinacs pel forat del cub.
2. Hi afegim la llet, la sal, el pebre i la nou moscada, i ho programem 12 min./100º/vel. 5.
3. Hi afegim els formatgets i programem 5 min./100º/vel. 5.
4. La servim calenta i acompanyada de torradetes, pernil dolç tallat petit, un rajolinet de nata... O tal qual, que és boníssima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada