Ingredients (2 persones):
- mitja col
- 2 patates mitjanes
- 1 gra d'all
- mitja tarrina de bacó tallat
- oli d'oliva
Preparació:
1. Rentem la col. Pelem les patates, les rentem i les tallem en vuit talls. Ho posem tot a l'olla de pressió i ho coem uns 6 minuts, un cop ens avisi.
2. Un cop cuites la col i les patates, les escorrem bé.
3. Mentrestant, tallem el gra d'all ben petit i el posem en una paella amb un rajolí d'oli amb el foc mitjà. Quan comenci a agafar color, hi afegim el bacó i ho remenem.
4. Quan el bacó comenci a enrossir, hi afegim la col i la patata. Ho anem ajuntant bé i, amb l'ajuda d'un plat, ho girem, com si fos una truita de patata.
5. Ho deixem coure una mica per l'altre costat i ho enretirem. Es pot menjar calent, tebi o fred. Si volem, el podem acompanyar amb maionesa o un allioli suau.
Idea: aquest plat és ideal si un dia fem col amb patata i ens en sobra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada