Pàgines

dijous, 18 de setembre del 2014

Faneques arrebossades amb salsa de llimona

Un plat senzill per menjar peix d'una altra manera. La recepta la vaig extreure de la web Hogar Útil.


Ingredients (2 persones):
- 8 faneques (eren petites) netes
- 1 ceba petita
- 2 grans d'all
- 1 llimona
- pa ratllat
- 70 ml de vi blanc
- oli d'oliva
- sal i pebre

Preparació:
1. Pelem la ceba i la tallem ben petita (la podem ratllar o triturar amb el robot). La posem en una cassola al foc amb un xic d'oli i la coem (no cal que enrosseixi).
2. Hi afegim el vi i deixem que bulli. Espremem les llimones i aboquem el suc al vi. Ho deixem reduir a la meitat i ho salem al gust.
3. Salpebrem les faneques i les passem per pa ratllat.
4. Fregim les faneques amb els grans d'all en una paella amb oli. Quan siguin cuites, les retirem i les reservem en un plat amb paper absorvent, per eliminar-ne l'excés d'oli.
5. Servim les faneques acompanyades de la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada