Un plat senzill per menjar peix d'una altra manera. La recepta la vaig extreure de la web Hogar Útil.
Ingredients (2 persones):
- 8 faneques (eren petites) netes
- 1 ceba petita
- 2 grans d'all
- 1 llimona
- pa ratllat
- 70 ml de vi blanc
- oli d'oliva
- sal i pebre
Preparació:
1. Pelem la ceba i la tallem ben petita (la podem ratllar o triturar amb el robot). La posem en una cassola al foc amb un xic d'oli i la coem (no cal que enrosseixi).
2. Hi afegim el vi i deixem que bulli. Espremem les llimones i aboquem el suc al vi. Ho deixem reduir a la meitat i ho salem al gust.
3. Salpebrem les faneques i les passem per pa ratllat.
4. Fregim les faneques amb els grans d'all en una paella amb oli. Quan siguin cuites, les retirem i les reservem en un plat amb paper absorvent, per eliminar-ne l'excés d'oli.
5. Servim les faneques acompanyades de la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada