Pàgines

dissabte, 14 de desembre del 2013

Tomàquets cirerol farcits de crema d'anxoves

Ingredients:
- tomàquets cherry
- 1 o 2 pots d'anxoves
- all picat
- oli d'oliva

Preparació:
1. Primer posem a dessalar les anxoves amb una mica llet durant mitja hora. Mentrestant, tallem amb un ganivet ben afilat la part de dalt del tomàquet i amb una cullereta de cafè el buidem de dins. 
2. Posem les anxoves en un morter, juntament amb l'all i ho piquem ben picat. (També es pot triturar amb el túrmix, si volem aconseguir una textura més cremosa.) 
3. Hi anem afegim oli fins que tenim la pasta amb la consistència desitjada. 
4. Amb ajuda d'una cullereta, omplim els tomàquets amb la crema d'anxoves. Per decorar, hi podem posar una tàpera, cebollí picat, una rodella d'oliva negra, la part de dalt del tomàquet... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada