Pàgines

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Marmitako de bonítol




 
Ingredients (2 persones):
- 4 rodelles de bonítol
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 all
- 2 cullerades de tomàquet triturat
- brou de peix o 1 pastilla de brou de peix
- oli, sal i sucre
 
Preparació:
1. Sofregim la ceba tallada petita en una cassola amb oli, el pebrot verd i l'all.
2. Quan la ceba canviï de color, hi afegim el tomàquet triturat. Hi tirem un polsim de sal i la mateixa quantitat de sucre.
3. Quan el tomàquet canviï de collor i textura, hi incorporem le patates tallades a trossos una mica grossos i ho deixem coure junt un parell de minuts.
4. Hi afegim brou de peix i ho deixem coure a foc mitjà-alt. Quan gairebé estigui, hi afegim el bonítol tallat a trossos i ho deixem 3 o 4 minuts al foc. Apaguem el foc i ho deixem reposar tapat 3 o 4 minuts més.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada