Pàgines

divendres, 11 d’octubre del 2013

Bombons de foie i canapè de Philadelphia

Seguint amb els aperitius, alguna recepta més:

 
BOMBONS DE FOIE
Ingredients (12 unitats):
- 100 g de pernil una mica bo tallat prim
- 75-80 g de foie
- reducció de vinagre de mòdena (o de fruits vermells)
Preparació:
1. Cobrim una glaçonera rodona amb paper film. Hem de procurar cobrir bé tota la superfície de l'espai per als glaçons i que ens sobri paper film per banda i banda.
2. Tallem les llesques de pernil per la meitat i cobrim cada forat de la glaçonera. A dins hi posem mitja culleradeta de cafè de foie i ho acabem de tapar amb el pernil.
3. Repetim el procés i tapem els bombons amb el paper film. Els deixem a la nevera 24 h.
4. Traiem els bombons de la nevera i els desmotllet. Amb ajuda de les mans els acabem de donar forma rodona i els posem en mini càpsules per a cupcakes. Els decorem amb la reducció de mòdena en el darrer moment.
 
CANAPÈ DE PHILADELPHIA I TONYINA
Ingredients (12 unitats):
- 3 llesques de pa de motlle
- 1 llauna de tonyina
- formatge Philadelphia
- orenga (optatiu)
Preparació:
1. Tallem les llesques de pa en quatre trossos.
2. Escorrem la tonyina i la barregem amb formatge Philadelphia fins que obtinguem la textura desitjada. Hi podem afegir també orenga.
3. Repartim la barreja per sobre els trossets de pa de motlle i ho servim immediatament (si no, el pa de motlle queda moll).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada