Pàgines

divendres, 14 de novembre del 2014

Còctel de fruits del mar

Ingredients (2 persones):
- 10-12 fulles d'enciam grosses
- 8 llagostins cuits (4 per decorar i 4 per al còctel)
- 3 barretes de surimi
- 20 gambetes pelades
- maionesa (jo faig servir Ligeresa, que té una textura més suau)
- quètxup
- mostassa

Preparació:
1. Posem un cassó al foc amb poqueta aigua i, quan bulli l'aigua, hi descongelem les barretes de surimi i les gambetes pelades. Els escorrem i els reservem.
2. Pelem els llagostins cuits: en pelem quatre completament i els tallem a rodelles; als altres quatre els deixem el cap i la punta de la cua. Els reservem.
3. Preparem la salsa rosa: barregem 6 cullerades de maionesa amb un raig de quètxup i un altre de mostassa al nostre gust. La reservem.
4. Tallem l'enciam ben petit i el reservem.
5. Muntem el plat: en una copa grossa (de gelat, de gin tònic...) posem una capa d'enciam, una capa de salsa rosa, unes rodelles de surimi, de llagostins i gambetes pelades. Fem una segona capa.
6. Decorem cada copa amb dos llagostins pelats i servim el plat de seguida.

Consell: els llagostins que fem servir per decorar han de tenir forma de ganxo, no han d'estar estirats, ja que si no, no s'aguanten a la vora de la copa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada