Pàgines

dissabte, 29 de novembre del 2014

Salses. 1: salsa de xampinyons

Sovint no sabem  amb quina salsa acompanyar una carn, com ara un filet, un entrecot, un pit de pollastre a la planxa...
Aquesta recepta és força fàcil de fer i molt gustosa.
Ingredients:
- 1 ceba petita
- 8 xampinyons naturals
- 1 bric de crema de llet
- oli d'oliva

Preparació
1. Ratllem la ceba ben petita o la triturem amb la picadora. La sofregim, a foc lent, amb un raig d'oli.
2. Mentrestant, netegem els xampinyons i els piquem amb la picadora.
3. Quan la ceba canviï de color, hi afegim els xampinyons i ho sofregim uns 10 minuts a foc baix-mitjà.
4. Finalment, hi incorporem la crema de llet i ho coem uns minuts, fins que comenci a espessir. Si volem, podem triturar la salsa perquè quedi una textura més suau (podem triturar el sofregit abans d'afegir-hi la crema de llet o podem triturar-ho al final).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada