Pàgines

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Amanida de mango

Aprofitant més mangos, una altra recepta facileta i sorprenent és aquesta amanida. És una versió de la que em va fer una amiga, però la vaig adaptar al que tenia a casa.

Ingredients (2 persones):
- 8 o 10 fulles d'enciam
- 1 tomàquet
- 1/2 mango
- 1/2 alvocat
- oli d'oliva
- vinagre de poma
- sal
- curri

Preparació:
1. Preparem la vinagreta de curri: barregem l'oli, el vinagre, la sal i el curri en un bol, i ho reservem.
2. Rentem l'enciam i el tomàquet, i els tallem ben petits: l'enciam a juliana i el tomàquet a dauets petits.
3. Pelem el mango i l'alvocat i els tallem a dauets petits.
4. Posem enciam, tomàquet, alvocat i mango a cada plat i ho salsem amb la vinagreta de curri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada