Si tenim ganes de fer una truita diferent i és època d'espàrrecs, aquesta recepta és ideal.
Ingredients (1 o 2 persones):- 1 manat d'espàrrecs més aviat prims
- mitja ceba
- 2 ous mida L o 3 ous mida M
- sal
- oli d'oliva
Preparació:
1. Agafem els espàrrecs i els passem per aigua. Els traiem la part de sota (la més dura) i els tallem a trossos de 4 o 5 cm.
2. Posem una paella al foc amb un raig d'oli. Hi afegim els espàrrecs, la ceba tallada a juliana i un xic de sal. Ho coem a foc mitjà fins que els espàrrecs estiguin tovets i tinguin un color dauradet. Ho retirem i ho escorrem.
3. Batem els ous amb una mica de sal i hi afegim els espàrrecs i la ceba. Jo ho faig així, en lloc d'afegir l'ou a la paella directament, perquè és més fàcil veure si la proporció d'ou és correcta.
4. Aboquem la barreja a la paella ben calenta i ho coem a foc mitjà fins que la banda de sota estigui cuita. Amb ajuda d'un plat o una tapa, girem la truita i la coem per l'altra banda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada