dijous, 6 de març del 2014
Macarrons (Thermomix)
Ingredients (2 persones):
- una terrina de pernil salat a daus d'1 cm de gruix (uns 100 g)
- 100 g de xoriço una mica sec
- 250 g de macarrons
- 100 g de ceba
- 1 llauna petita de tomàquet natural triturat (uns 400 g)
- 20 g d'oli d'oliva
- 425 g d'aigua
- orenga
- sal
- un tros de formatge (optatiu)
Preparació:
1. Si volem acompanyar els macarrons amb formatge ratllat, tallem el tros de formatge en quatre i els posem al got. Programem 10 seg./vel. 10. Reservem el formatge ratllat en un plat.
2. Sense rentar el got, hi aboquem el pernil i el trossegem amb quatre cops de turbo. El traiem i el reservem en un bol. Fem el mateix amb el xoriço i el reservem amb el pernil.
3. Posem la ceba partida en quatre al got i la trossegem 6 seg./vel. 4.
4. Col·loquem la papallona a les ganivetes, hi afegim l'oli i programem 7 min./Varoma/vel. 1.
5. Hi afegim el tomàquet, un xic de sal i orenga. Ho sofregim 10 min./Varoma/vel. 1.
6. Passat aquest temps, hi afegim el pernil i el xoriço, i ho coem 3 min./Varoma/vel. 1.
7. Hi afegim l'aigua i programem 7 min./Varoma/vel. 1. Tot seguit hi afegim els macarrons i programem el temps que posi al paquet de pasta, Varoma/vel. 1.
8. Servim els macarrons amb el formatge al damunt.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada