Quan compres salmó i no saps què fer-ne, aquesta és una recepta ideal.
Ingredients (2 persones):
- 250 g d'espaguetis (o la pasta que tinguem)
- 200 g de salmó salvatge, fumat o marinat
- 1 bric de crema de llet
- 2 Tranchetes o formatgets
- oli i sal
- pebre negre i/o nou moscada (optatiu)
Preparació:
1. Posem una olla amb aigua al foc. Quan bulli hi afegim un xic de sal i la pasta.
2. Coem la pasta el temps que digui el paquet o el temps que creiem necessari (la tastem per comprovar si està al nostre punt de cocció). Quan estigui, l'escorrem, la passem per aigua freda i la reservem.
3. Mentrestant, posem una cassola al foc i hi afegim un raig d'oli. Hi sofregim el salmó mig minut i hi afegim la crema de llet i els Tranchetes o formatgets.
4. Ho remenem bé, hi afegim un polsim de pebre negre i/o un polsim de nou moscada, si ens agrada. Ho tornem a remenar i ho deixem coure fins que comenci a espessir.
5. HI afegim la pasta i ho barregem bé. Ho deixem uns segons al foc, i ja ho podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada